Alla inlägg den 15 maj 2009

Av twilightsaga - 15 maj 2009 19:32

Hejhej!


Dagens omröstning

Dagens fråga:Dessa två Volturimedlemmar kan man säga har liknande talanger

Rätt svar: Marcus och Chelsea- Marcus kan mäta hur starka relationer är och Chelsea kan separera eller föra samman relationer


Dagens citat 15 maj 2009

"Are you still faint from the run? Or was it my kissing expertise?"-Edward Cullen


Dagens bild

Av twilightsaga - 15 maj 2009 19:08

Jacobs perspektiv

What do I look Like?  The Wizard of Oz?  You Need a Brain?  You Need a Heart?  Go Ahead.  Take Mine.  Take Everything I Have.

Medverkande personer

Jacob

Quil

Lizzie

Sam

Jared

Leah

Seth

Edward

Bella

Alice

Rosalie

Billy

Carlisle

Jasper


Jacob springer in till Cullens garage och tar bilen som tillhör de nycklar han fick av Edward.Han är överraskad över att nycklarna inte går till Volvon utan till en Aston Martin (Vanquish).Detta ändrar hans planer att förstöra bilen av ilska och han hoppas in i bilen,kör ut och ser Leah på vägen ut. 

Medan Jacob kör så fort han kan bort från Bella och allt hemma hos dom ser han en varg han tror är Quil. Efter två timmars körande ser han att han kommit norr om Forks där det står "En del  Tacoma och en del Seattle.Han saktar ner så han inte kör över några fotgängare.Medan han kollar runt ekar Leahs ord i hans huvud,hur smärtan skulle försvinna ifall han präglades.Jacob parkerar och letar runt,för att på en på miljonen hitta den han ska präglas på.När han står där kommer en söt tjej vid namn Lizzie fram,hon säger att hon tror att han stulit bilen.Hon verkar orolig över att han verkar upprörd och försöker muntra upp honom.Medan han pratar med henne inser han att det inte finns en magisk lösning,inget sätt att kunna ändra hur han känner.Han inser också att han faktiskt måste förstå vad som håller på att hända med Bella.Jacob börjar känna sig ensam men när tänker på att köra till Cullens kommer han på att han inte kommer vara ensam,Seth och Leah finns för honom.

Jacob säger hejdå till Lizzie och åker tillbaka till Cullens,passerar Sam och Jared på vägen.Han åtevänder och finner en upprörd Edward som måste diskutera med Jacob.Det verkar som att Leah har varit upprörd över att ha sett Jacob så arg när han körde från Cullens så att hon konfronterade Bella,skrek åt henne hur allt var hennes fel.Edward ber Jacob som alfa att kontrollera Leah så hon aldrig mer kommer få Bella att känna sig så skyldig och hemsk för nått hon inte gjort.Jacob överstygar Edward om att han vet att hon fick ut all sin ilska nu och att han ska prata med Bella,berätta att det inte var personligt mot henne. Edward säger åt Jacob att Bella har lugnat ner sig och är med Rosalie.Han fortsätter med att säga att Bella mår bättre och att han hör babyns tankar.Barnet älskar Bella och försöker allt det kan för att inte skada henne.Eftersom barnet utvecklas så fort vill Edward förlösa det så fort Carlisle kommer tillbaka.Det verkar som att växten har ökat otroligt mycket och att Bellas kropp inte kan bära mer.Edward vägrar att förlora Bella,hans sista punkt att diskutera är Bellas överlevnad.Överlevnad vilket Edward garanterar men han behöver godkännandet av Epraims arvinge .Det verkar som att även om Jacob försöker övertyga honom så vet Edward att Sam är flockens alfa men det är den sanna Alfan-Epraheim och hans arvinge (Jacob) som är Alfa egentligen.Det var Epraheim som slöt freden med Cullens och kom överens om överenskommelsen,det kan diskuteras vad de kom fram till då.Edward ber om att endast i detta fallet i en nödsituation att få förvandla Bella utan att bryta överenskommelsen.Edward och resten av Cullens vill inte bryta överenskommelsen nån av dom eftersom de inte vill ta tillbaka det dom sa då men för Bellas överlevnad vill dom.

Jacob kämpar i sina tankar och försöker komma fram till ett beslut.Han ljuger för Seth och säger att han mår bra och får Seth att säga åt Leah att hålla sig borta från Bella.Jacob går in i huset och ser att Bella pratar med Edward om hur hon mår och om babyn.När Bella ser Jacob börjar hennes ansikte lysa av glädje,bara för att blekna och slå mot tårarna som hotar att falla.Jacob försöker få Bella att inte säga förlåt,men efter naturligheten av deras vänskap så är allt förlåtet och glömt.Jacob skämtar om framtiden,att Bella kommer vara både hans vän och fiende,undrar hur det kommer vara att ha Leah som kompanjon.Vilket får Jacob att mentalt säga til, Edward "Okej då!... Det går bra.Rädda henne.Som Ephraims arvinge har du min tillåtelse,mitt ord,att detta inte kommer bryta överenskommelsen.Dom andra kommer behöva skylla på mig-dom kan inte förneka att det är min rätt att bestämma detta".

Edward viskar hans tacksamhet så tyst att endast de andra Cullens kan höra honom.Sen börjar Bella prata med Jacob om hans dag.Bella behöver gå på toa igen.Rosalie börjar lyfta henne för att ta med henne till toaletten,Bella säger hur stor hon är och hur ofta hon behöver gå på toa men också hur glad hon är för att babyn snart kommer och då tappar hon omedvetet koppen med blod.Automatiskt böjer hon sig ner för att ta koppen när ett dovt rivande hörs.Bella flämtar,bli helt slapp och skriker sen,bara för att sedan bli otroligt skadad och förlamad för att skrika.


Citat:

"If you’re feeling that remorseful over boosting the car, you could always turn yourself in"

-Lizzie


"Wait – Leah was yelling at Bella about me?"

-Jacob Black


"You were quite vehemently championed"

-Edward Cullen


"Bella’s too fragile to delay"

-Edward Cullen


"I think of you as a…a brother in many ways.  A comrade in arms, at the very least"

-Edward Cullen


"I’m asking this of the true Alpha, Jacob.  I’m asking this of Ephraim’s heir"

-Edward Cullen


"He has one of the purest, sincerest, kindest, minds I’ve ever heard"

-Edward Cullen (om Seth)


"You can talk when you’re not being stupid"

-Jacob Black


"Rose’ll catch me if I trip over my feet.  Which could happen pretty easily, since I can’t see them"

-Bella Cullen



Av twilightsaga - 15 maj 2009 17:52

Hejhej!
Om man läser på Twilight Saga SLC på Twitter kan man komma över detta twitterinlägg:

Hoppas hoppas hoppas att detta är sant för vem vill inte se den??!!


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 15 maj 2009 16:19

Hej!
Gjorde en countdown till new moon på twilightguide.

Can you believe-"bara" 188 dagar kvar!!


Kram//Christina<33

New Moon Countdowns
Av twilightsaga - 15 maj 2009 13:47

Hejhej!
När Rob i veckan fyllde 23 år flögs hans päron in för att fira honom.

Men fast att man kan tro det så är kvinnan i mitten som är så lik honom inte hans mamma,kanske en moster,I don't know.

Robert Pattinson MOther Father Mom Dad Birthday


På denna bilden är det hans mamma som väntar i taxin tillsammans med Kristen Stewart efter födelsedagsfesten.

Richard och Clare Pattinson måste vara stolta över sin son!

200905141949.jpg

Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 15 maj 2009 06:31

Hejhej!
Översatt en artikel från myparkmag.co.uk

Länka till bloggen vid kopiering!


Kristen älskar Cullens

Kristen Stewart tycker att Robert Pattinson,Jackson Rathbone och resten av Cullens gjorde ett fantastiskt jobb i Twilight. Hon tycker att sättet de visade sin kontakt var jättebra.


Kristen sa tilö Cinematical.com: "Yeah,dom såg verkligen ut som att de var människor som inte bara varit tillsammans ett tag utan som en familj". 


"Familjer vill inte alltid vara tillsammans,The Cullens har valt att vara det; det är annorlunda när du väljer det och jag tror verkligen att dom fick fram det i filmen.Det är något beundransvärt du ser och man vill vara endel av det hela".

Vi kan knappt vänta för att se födelsedagsscenen i New Moon och hur Jackson faller för törsten.


Kristen erkänner att den värsta delen av att göra film är intervjuer vilket är ganska roande eftersom hon ofta gör intervjuer.

Hon blev också frågad om den bästa delen.

Kristen svarade: "Att vara klar.I början av ett projekt är allt...skrämmande.Många är väldigt kändis-iga när de vet att filmen kommer vara stor."

"Jag är alltid jättestressad i mitten av processen att göra en film och när jag är klar är det liksom "Pfeww...klar". Det är klart och jag behöver inte stressa mer,done deal".




Av twilightsaga - 15 maj 2009 06:28

Hejhej!
Jamie Campbell Bower följer R Pattz fotsteg,han kommer vara med i en ny Harry Potter film.Hans manager mötte L’Univers de Harry Potter på Cannes filmfestival och bekräftade att Jamie kommer spela Grindewald i "Harry Potter and the Deathly Hallows"


Ohhh,har vi en blivande älskling i de framgångsrika och fantastiska HP filmerna nu? New Moons skådisar är all around and we love it!



Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 15 maj 2009 06:27

Hejhej!
Nu lastar man av rekvesita och allt man behöver för att spela in New Moon i  Montepuliciano!
Kolla bara här:

Kram//Christina<33

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards