Alla inlägg den 11 februari 2009

Av twilightsaga - 11 februari 2009 21:43

Hej Julia :)
Ja Renesmee kommer precis som sin familj (Cullens) leva föralltid då hon är en vampyr-människa hybrid.Den vampyrgenen har hon fått precis som många andra vampyrgener.Men hon kommer att vara en fullvuxen vampyr-hybrid om 6-7 år då hon kommer att vara tonåring i utseendet med cirka 7 års ålder för alltid.Hon kommer också att vara en tonåring i hjärnan då hon utvecklas fort.

Man skulle kunna säga att endast mänskliga utseendedelar och att henne blod rinner i venerna och att hennes kroppstemperatur är lite varmare än mänslikt är det som skiljer henne från att vara full vampyr.Annars lever hon på djurblod och har vampyrinstinkter!
Hoppas du fått svar på din fråga :)
Kram

Av twilightsaga - 11 februari 2009 20:14

Blood Type

  • Medverkande personer

Bella Swan                        Mr.Mason

Mike                                 Jessica

Edward                             Mr.Banner

School nurse                    Ms.Cope

Eric                                  Angela

Lauren                             Mrs.Goff

Lee Stevens                    Alice

Charlie                            Reneé

Phil                                 Carlisle

Jasper                              Rosalie


När Bella kommer in i  matsalen kollar hon automatiskt bort mot Cullensyskonens bord.Men Edward sitter inte vid sitt bord.Jessica ser att Edward sitter vid ett annat bord och söker kontakt med Bella och vinkar henne till sitt bord.

Under deras samtal försöker han garantera Bella att han inte är en bra vän för henne men Bella faller inte för det,han säger även att han inte längre kan stanna ifrån henne och Bella blir lycklig och varm inombords.

Han berättar att han är en bra läsare vanligtvis men att han inte kan läsa henne.Han säger att han ska skolka från biologin och säger att det är bara för att det är nyttigt att skolka då och då.

När Bella kommer fram till biologisalen ser hon att det är dags för att testa deras blodtyper och hon som svimmar bara hon känner lukten av blod!

Mike tar med Bella till skolsköterskan men på vägen dit svimmar Bella nästan av.Som tur är finns Edward i närheten och bär henne resten av vägen,till Mikes förakt!

Edward övertalar skolsköterskan att han bör köra hem Bella och under bilresan hem märker dom att de båda gillar att lyssna på Debussy och de pratar om Bellas relation med hennes mamma,Edward påpekar att Bella verkar äldre än vad hon är.Han berättar också lite om sin familj.

Bella bjuder in Edward till strandfesten nästa vecka i La Push men Edward säger att Mike skulle bli sur plus att han och Emmett ska campa vid "Goat rock wilderness".


Citat:

"I've decided that as long as I was going to hell,I might as well do it thoroughly"- Edward Cullen berättar varför han vinkade till sig henne i matsalen


"Kryptonite doesn't bother me either"- Edward Cullen som svar på Bellas superhjälteteorier.


"So...try not to fall into the ocean or get run over or anything,all right?"- Edward Cullen ber Bella att ta hand om sig själv när han är och campar.

Av twilightsaga - 11 februari 2009 16:57

Hej alla!

Idag är tydligen min blogg en liten segis men det är förmodligen för att den är proppfull med underbara läsare,haha,jag vet inte varför den är seg men bara så  ni är medvetna :D

Ikväll kommer en sammanfattning på kapitel 5 i Twilight,säger bara en sak, det heter "Blood type".Ja har du inte läst böckerna och läser mina sammanfattningar,elr om du har läst böckerna OCH läser sammanfattningarna så låter väl detta spännande va!? :Dhaha


Nu ska Christina (moi:P) äta en risifrutti och sedan bege sig till dance practise!

Mer inlägg ikväll,glöm inte TAYLOR LAUTNER BLIR 17 ÅR IDAG,KOMMENTERA FÖRRA INLÄGGET!


Kram

Av twilightsaga - 11 februari 2009 06:53

God morgon allihopa!
Idag ska vi alla skåla och vara lyckliga för TAYLOR LAUTNER FYLLER 17 ÅR IDAG!!!

MASSA GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS :)

Ciao!

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards