Alla inlägg den 13 mars 2009

Av twilightsaga - 13 mars 2009 18:30

Dagens citat 13 mars 2009

"Go sit down and look pale"-Edward Cullen


(Twilight,pocketformat,s.87)

Av twilightsaga - 13 mars 2009 18:14

Cult

  • Medverkande personer

Bella

Jacob
Charlie

Billy

Quil

Sam
Edward

Victoria

Laurent

Harry


Efter att Bella fått veta att Victoria OCH Laurent nu jagar efter henne är hon överraskad att hon faktiskt lever på morgonen.Hon är också orolig för att Charlie ska skadas.Charlie tror att Bellas orolighet beror på Jacobs frånvarande.

Bella hoppas att Jacob skulle ge henne nyheter om Embry men han snackar inte med henne.På torsdagen ringer hon honom men han svarar inte.Nästa dag ringer hon varje halvtimme tills klockan elva på kvällen men han svarar fortfarande inte.

På onsdagen tänker hon köra till La Push men hon vet inte om hon vågar.Om det skulle leda Victoria eller Laurent dit.

På onsdag kväll får hon Charlie att ringa och fråga om Blacks inte var hemma men det säger Harry att dom visst är.Bella inser att Jacob måste ha gått med i Sams "grupp".Bella berättar för Charlie.Men han säger att Sam är en bra grabb och sålänge Billy inte är orolig är inte han heller det.Han säger också att två vandrare har försvunnit pga. vargarna vilket får Bella att tro att Laurent bara flydde från dom och inte slogs med dom.

Bella ringer Billy som säger att Jacob hänger med Embry.Hon kör ut till La Push,bestämd att vänta utanför hans jus tills han kommer hem.När hon kommer till La Push ser hon Quil, som växt hur mycket som helst,gående längs gatan.Hon erbjuder honom skjuts och frågar honom om Jacob är med i Sams "grupp".Han berättar att han är det,och han berättar att han är orolig för Jake men också att han själv är orolig för att han kommer gå med i vad som nu händer.

Bella släpper av Quil hemma och kör tbx till Jacobs hus.Hon behöver inte vänta länge tills Jacob knackar på bilens fönster och frågar vad hon gör i La Push.Bella är chockad när hon ser hans snaggade hår,mycket större och hans uttryck är inte varma och glada längre utan instängt och ångerfullt. Bakom honom står Sam med resten av gruppen och hon säger att hon vill snacka med Jacob SJÄLV.Jacob vänder sig till Sam som mumlar något på Quileute språket och går med de andra in till Jacobs hus.

Bella går ut från bilen och de går mellan träden.Jacob berättar att Sam inte är vad han trodde utan att han hjälper honom.Bella skyller på Sam för Jacobs beteende men Jacob skyller på Cullens.När hon frågar varför sjyssar han henne och säger "for existing".

Detta gör att Edwards röst i hennes huvud varnar henne för att inte göra honom arg och att hon ska lugna honom.

Jacob börjar gå iväg och då skriker Bella att Quil är orolig för att han är nästa.Jacob ser sårad ut men fortsätter att gå tillbaka och säger att han inte kan vara hennes vän mer och springer då iväg.Bella är oehört sviken och väntar på att han kommer tillbaka men istället kommer Billy och säger att han sagt till Charlie att Bella är påväg hem.

När hon kommer hem blir Charlie orolig när han ser hennes ansikte,liknande hennes utseende under zombie-perioden.Bella säger att Sam sagt till Jacob att han inte kan vara vän med henne längre.Medans hon duschar ringer Charlie Billy som säger att det är Bellas fel som låtit Jacob tro att Bella gillar honom på samma sätt som han.Charlie försvarar snabbt Bella och varnar Billy för Sam och hans gäng.

Bella somnar och drömmer om att Jacob går bredvid henne.Medans hon kollar på honom förvandlas han sakta till Edward.När hon försöker nå honom försvinner han,och hon vaknar av att något skrapar på hennes fönsterruta...


Citat:

"Jacob didn’t want to be a part of this…cult. …I don’t want to be next"

-Quil om Jacobs förändring


"I’m sorry that I couldn’t…before…I wish I could change how I feel about you, Jacob. Maybe…maybe I would change. Maybe, if you gave me some time…just don’t quit on me now, Jake. I can’t take it"

-Bella i desperation om att inte förlora Jacob

Av twilightsaga - 13 mars 2009 17:19

Hejsan!
Här kommer en video från So True So false ;)


Dom jobbar i videon med rykten om Rob,Twilight osv...

Av twilightsaga - 13 mars 2009 07:20

Hej!
Vet att det är långt kvar men man får väl drömma!
Så här kommer en Eclipse countdown!

Eclipse Movie and New Moon Movie
Av twilightsaga - 13 mars 2009 07:19

Hej!
Okej,håll i er ORDENTLIGT för de här nya bilderna på Robert Pattinson.


GOSH this man is killing me!


Asså får man vara såhär snygg!!??

Kram<3

Av twilightsaga - 13 mars 2009 07:18

Här kommer de första bilderna från New Moons inspelning!!



Kram<3

Av twilightsaga - 13 mars 2009 07:08

Hej!
Här kommer en intervju med älskade Ashley Greene!


Gick du på din egen bal?

Jag gick inte på min egen "senior prom" men jag gick med min pojkvän på hans "senior prom".Vi var "High school sweerthearts" och det var jättekul.

Kommer du ihåg vad du hade på dig?

Ja det gör jag.Jag hade en underbar guldlänning som var typ paljetter hela vägen.Nacken var rätt urringad men den var rätt tajt så inget ramlade ute (skratt) men mamma sa "You have to wear something like a scarf or else you dad won't let you go"

Min pappa skulle verkligen ha sagt "no way".

Och när jag köpte den så sa mamma att hon inte tänkte köpa den men så köpte jag den själv.Mitt hår var verkligen gudinnelikt,det var jättefint och jag hade så roligt! 

Eftersom du betalade själv,hade du ett extrajobb då eller?

Jag jobbade på ett ställe som hette Copelands och mina vänner sa alltid "Dude you're always working" men jag älskade att jobba! Så ja jobbet betalade bland annat klänningen.

Vilken sång får dig alltid att dansa?

Allt med Lil' Wayne får mig redo för fest!

Av twilightsaga - 13 mars 2009 07:07

Hola!

Dagens test blir ännu ett citattest,nu nr.2

Klicka här för att ta testet ;)


Jag fick 18/20,dom e sjukt svåra så var beredda på d!


Kram<3


PS:Kommentera gärna ditt resultat !

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards