Alla inlägg den 18 mars 2009

Av twilightsaga - 18 mars 2009 20:28

Dagens citat 18 mars 2009

I tried to make my smile alluring, wondering if i was laying it on too thick. He smiled back, though, looking allured-Bella Swan


(Twilight,pocketformat,s.106)

Av twilightsaga - 18 mars 2009 20:08

Pressure

  • Medverkande personer

Bella

Mike

Jacob

Sam

Emily

Charlie

Billy

Embry

Quil

Victoria

Jared

Epreheim

Old Quil

Levi

Laurent

James

Edward

Jasper

Paul

Alice


Bella vaknar på måndag morgon i vårlovet och tänker på hur hon även hade jagats av en vampyr förra våren. Hon hjälper till att hålla varulvar "hemliga" från Charlie. Jacob ursäktar sig för att vara borta så mycket, men vargarna är på larmberedskap till Victoria fångas.
Jacob håller alltid Bellas hand när de går på stranden tillsammans. Bella inser att andra tror att de är ett par. Hon vet att Jacob skulle älska att det var den verkliga situationen.
När Bella går till arbetet på tisdag,upptäcker Mike att Jacob följt henne. Han frågar om hon är tillsammans Jacob. Hon berättar för honom att de är bara vänner, bästa vänner.
På tisdag kväll ska Sam, Emily och Charlie komma över till Billy hus. Medan de vuxna pratar ska Jacob och Bella gå ut till garaget. Bella frågar om vissa egenskaper som är "varg saker" - hög kroppstemperatur, läka snabbt, och hans storlek. Hon frågar om Quil storlek är det därför de är oroliga för honom. Jacob bekräftar att det är Quil storlek och kroppstemperatur att få dem att tro att han kommer att bli en varulv. Han förklarar att det inte finns en viss ålder för förändring att ske. Det bara bygger fram till något som utlöser det. För Jacob tog  det längre tid att ändra än de andra eftersom han var så glad att vara med Bella hela tiden.
Bella frågar vad de svåraste delen handlar om att vara en varulv. Jacob säger att den svåraste biten är känslan av kontroll. Han känner sig som ett monster som kan såra någon.
Jacob förklarar att förvandlingen mellan människa och varg form är lättare för honom eftersom han har det i sig från båda sidor av hans familj. Hans morfars far var Efraim Svart och en släkting är Quil Ateara. 
Bella fortsätter med att fråga vilken den bästa delen handlar om att vara en varulv. Jacob säger att det bästa är hastigheten. Varulvar kan springa snabbare än vampyrer.
När Jacob frågar varför Edward dödade James, förklarar Bella att James försökte döda henne. Hon berättar för honom att hennes skador från när hon var i Phoenix orsakades av James. Jacob inser att Bellas ärr på hennes hand orsakades av en bett från James. Jacob nästan förlorar kontrollen, men Bella har möjlighet att lugna ner honom och förklarar hur Edward sög ut giftet, hindrar henne från att förvandlas till en vampyr.
Jacob ber Bella om någon av de andra Cullens har extra förmågor såsom Edward förmåga att läsa tankar. Hon berättar för honom om Jasper och Alice förmågor. När hon talar om Cullens har hon armarna hårt knutna om sig. Jacob ser detta och frågar varför hon alltid gör när hon är upprörd. Hon säger att det känns som hon inte kan andas och som hon kan gå sönder i bitar.
På onsdagen, går Bella till Emily hus för ett miljöombyte. Men det är hon inte kan hantera den när Sam kommer över. Kärleken Bella ser mellan Sam och Emily är för smärtsamma för en påminnelse. Hon lämnar för att gå promenad på stranden. Jacob finner henne sittande, hoprullade i en boll. Han ursäktar sig för att lämna henne ifred så mycket och berättar för henne att han kommer att ta nästa morgon av så att de kan ha lite kul. Han lovar att ta henne på klipphoppning. Bella älskar ideen eftersom hon inser att det har varit dagar sedan hon senast hörde Edward röst.
När Bella anländer till Jakobs hus torsdag förmiddag, är Jacob är inte hemma. Billy berättar för henne att Embry, Jared och Paul hittat ett nytt spår från Victoria. Sam och Jacob gick ut för att hitta henne. Bella är oroliga för vargarna. Billy berättar för henne att det inte är så farlig för dem som hon tror. All information vargarna behöver veta har gått från far till son i generationer.
Bella lämnar för att gå på en promenad på stranden. Hon är också oroad över vargar och också besviken över att förlora möjlighet att lyssna på Edward röst. Hon bestämmer sig för att klipphoppa ensam trots att en storm är på väg. Hon är oförmögen att hitta vägen till den nedre kanten och hamnar på toppen av klippan eftersom det börjar regna. Hon har inte tid att hitta en annan väg ner och inser att hon egentligen vill hoppa därifrån  från början. Hon vet det är det dummaste, mest vårdslös hon gjort hittills. Hon ler när Edward röst talar med henne om att inte göra det. Hon har en ren adrenalin rush när hon hoppar, men inte ett enda ögonblick av rädsla. 
Hon är vetandes av vad hon gör när hon slår i vattenytan. Hon vet att hon ska simma parallellt med stranden, men hon har inte kunnat hitta ytan. Bella är säker på att hon kommer att drunkna. Hennes Edward vanföreställningar ber henne att fortsätta kämpa. När hon ger upp och accepterar att hon är på väg att dö, hennes vanföreställningar blir visuella och hon ser Edward ansikte. Hon är glad i det ögonblicket, titta och lyssna på Edward.
Den nuvarande synen övertygar henne om vad hon tror är en sten som något träffar henne över bröstet och drar henne bort från hennes syn på Edward. Hon tänker medans hon sjunker till havsbotten för att hon tror hon dör. Då säger hon adjö till Edward och att hon älskar honom för en sista gång.


Citat:You wanted me to be human, I reminded him.  Well, watch me.

-Bella "svarar" sina hallunicationer av Edwards röst.


Goodbye.  I love you.

-Bellas sista ord till Edward när hon hoppat.


Av twilightsaga - 18 mars 2009 16:48

Hej "moln"

Dom kan inte ha samma hus för att istället för att spela in i Oregon spelar dom in i Vancouver,i Kanada! :)

Kram

Av twilightsaga - 18 mars 2009 16:45

Aaaaaooooo!

Oj sorry,var bara tvungen för här kommer våra vargar *host* människor *host* varulvar!



Enjoy ;)

Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 18 mars 2009 16:45

Hej!
Här kommer ytterligare en bild på ett hus.Men denna gången Jacob Blacks hus,elr iaf de dom bygger färdigt ;)


Kram//Christina<3

Av twilightsaga - 18 mars 2009 16:41

Hej!
Jag tar över Kristen-inläggen idag med,fast det är Emmas uppgift då Emma som sagt har ett stort matteprov på fredag,usch stackaren!

Men det kommer gå perfekt,har ju klarat det i 4 månader snart ;)


Här kommer en bild på Bellas hus.

Den översta är huset i Twilight och det nedersta är det dom bygger inför New Moon.


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 18 mars 2009 16:04

Idag säger vi alla grattis på namnsdagen Edward (visserligen Edvard but same shit :P)


So grattis till vår favvo-vampyr!


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 18 mars 2009 15:58

Hej alla ni som kommenterade inlägget med Rob och Cam is lost bilden ;)

Jag kommer inte att avslöja var dom är än förräns ikväll men jag kan ge er som inte hittat dom två letrådar....

För att hitta Rob säger jag "YMCA-dansen"

För att hitta Cam säger jag "spelar luftgitarr"


Bra ni som hittat dom ;)
Lycka till ni andra :D


Kram//Christina<33

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards