Alla inlägg den 8 april 2009

Av twilightsaga - 8 april 2009 18:41

Hej alla!
Jag tror jag har fått en käftsmäll av nt virus,eller bakterie eller va f*n men jag orkar inte sitta vid datorn mer idag,jag somnar snart!
Så imorgon kommer massa inlägg och ett megalångt nyhetsbrev till er prenumenanter!


Krya på mig ;)


Kram//christina<33

Av twilightsaga - 8 april 2009 12:08

Hejsan :)
Jag har gjort ett collage med Bella och Edward :)
Kommentera gärna vad du tycker!


Om du inte ser texten så står där "Bella and Edward" längst ut till vänster och längst ner står det i mitten "I was unconditionelly and irrrevocably in love with him"


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 8 april 2009 09:24

Hejsan!
Här kommer en bild på Cam och hans flickvän Dominique Geisendorff! Dom är så söta tsm:)


Cams pappa säger (Jag har översatt)

"Gifermål finns definitivt i deras framtid.Dom kommer inte gifta sig innan barnet är fött,men Dominique kommer bli våran svärdotter,vi älskar henne så mycket allihop!"


Kram//Christina<33


Av twilightsaga - 8 april 2009 08:32

Hejhej!
Här är en kilometer lång artikel med Jackson Rathbone som jag översatt, den är uppdelad i två delar. Vill ni ha översättningen jag gjort,länka hit!

Let's begin!


Del ett

Jackson Rathbone, Twilight-stjärnan och snart New Moon stjärnan,är en man med många hattar (skratt).Den talangfulla skådisen som spelar Jasper (Whitlock)Hale i Twilightserien är inte bara aktör utan även musiker och komiker faktiskt.

Här mixar Jackson snacket med hans framtid,nutid och såklart humor!

Om hans början i nöjesindustrni frågade jag honom,

"Du började som skådespelare med Pickwick Players,där du gjorde musikaler,eller hur? Vad var det med den gruppen som fick just dig intresserad?"

Jackson svarade,

"Pickwick Players på ole´MCT i Midland,Texas var en tuff början.Mina föräldrar tvingade mig att joina programmet då jag inte skaffade vänner i skolan och när min familj flyttade till Midland,joinade min syster programmet.Jag började faktiskt som tekniker,och jag byggde sets och fixade ljud&ljus. Men sen märkte jag att det var grabbarna på scenen som fick alla tjejerna...så där började min skådespelarkarriär(skratt)"


När han slutade skolan,bestämde hans sig för att åka till LA,California,istället för att följa sina bestämda planer,att gå på "Royal Scottish Academy" i Edinburg,Skottland.Jackson  är van vid nya ställen (föddes ju i Singapore,bott i Indonesien)sa att det var,

"en blind risk,en chansning".

Han fortsätter...

"Jag flyttade till LA över sommaren för att jobba med musik som låtskrivare...men min manager, på Cutler Management, hittade mycket jobb åt mig när jag var arbetslös...så jag började bli skådespelare,tack vare honom och alla mina fans stöd!"


Sen han flyttade till LA har karriären blomstrat.Han började med små roller i bland annat "The O.C." och "Close to home",han slog tillslut in sig på vita duken i "Moldin Clay" och "Travis and Henry" innan han blev castad som Jasper Hale,den nyaste "vegetariska" vampyren,ett av syskonen i Cullen familjen (tillsammans med kollegorna Robert Pattinson,Kellan Lutz,Ashley Greene,Nikki Reed,tillsammans med "föräldrarna" Peter Facinelli och Elizabeth Reaser)

Sedan dess,har hans karriär gått spikrakt uppåt och fansen kan knappt vänta för att se Jackson åter igen ta på sig rollen som Jasper i "The Twilight Saga: New Moon" och "The Twilightsaga: Eclipse"


Jackson är för tillfället i Vancouver,Kanada,och filmar New Moon men det har inte stoppat hans band "100 monkeys" från att ta ton och rocka loss på scen!

"100 monkeys" som är kända för deras unika och tuffa ljud,har turneér planerade i April och Maj (schemat finns på deras My Space sida,du hittar den HÄR).

Om "100 monkeys" fråga jag Jackson om hur de ~samarbetar~ med Twilight succén och hur hans musik går ihop med Twilight...


Del två

...Jackson svarade,

"Vi älskar allihop att spela musik,we all just love playing music . . . the berömmelsen hjälper oss att älska det ännu mer,då vi har så mycket stöd från alla fans.We är bara spända och vi älskar musik,för vi älskar att spela tillsammans,det blir som en gruppaktivitet"


Även fast han har ett tufft schema när han spelar in New Moon,spelar fortfarnde bandet tillsammans.


Jag frågade litegrann om New Moon,bland annat,

"I New Moon kommer du att visa en mer...törstig sida av Jasper Hale,hur förbereder du dig för dessa scenerna?"

Jackson svarade,

"Jag har inte druckit på 35 dagar (skratt) så jag är väl förberedd!!

Nu när han tänkte logiskt (skratt) bestämde jag mig att fråga lite om en orolighet för många fans,där bland mig själv,hur kommer man liksom se på Jasper i New Moon...I Twilight ser man han dansa runt elden och röken från James medans Bella nästan förblöder,medans i New Moon pushar ett skärsår honom över kanten.Vissa fans är oroliga över att det kommer vara orimligt att skifta hans reaktion på Bellas blod så fort från Twilight till New Moon. Så jag frågade,

"Hur planerar du och New Moons crew detta?"

Jackson svarade...

"När man inser de djuriska impulserna en vampyr har,förstår man att allt är lite mer intensivt,än ballettscenen.Doften av en vampyr som bränns i den enorma brasan,adrenalinet av att ha dödat vampyren,det tar bort dig från allt annat. Man kan säga såhär, skillnaden är att i dansstudion är Jasper uppfylld av doften från brasan,adrenalinet och våld,till skillnad från i Cullen vardagsrummet (New Moon) är han fylld med doften av födelsedagstårtan,och inget distraherar honom.Jag lovar,inget kommer vara omöjligt,oroa er inte"


Ja då behöver vi inte oroa oss längre för det,tacka Gud för Jackson,huh?


Förutom hans upptagna schema,hans växande karriär och blomstrande fan-grupp  har han alltid hållit ett leende på läpparna och betett sig som en gentleman till hans fans och till median,så jag frågade,

"Hur kan du alltid hålla ett så varmt leende på läpparna,även fast Twilight kaosen?"

Jackson svarade enkelt,

"I apornas kungadöme,är att visa sina tänder,ett sätt att visa vem som bestämmer,akta er"(skratt)

Jacksons leende,som antingen har,eller inte har två meningar,kommer att synas under sommarens "TwiCon festival in Dallas i Texas". Jag frågade honom om han såg fram emot det och han svarade,

"Ja,jag har ju bara väntat sen förra sommaren!!"


Efter att New Moon är klar-inspelad,kommer Jackson ta en ny och annorlunda roll,som Sokka i "The last airbender" (Gjord av M.Night Skyamalan),en film som är baserad på den prisbelönta tecknade serien från Nickelodeon. Sokka, som är Jacksons roll,var en 15-årig krigare från "Southern Water Tribe" som åker på ett uppdrag för att besegra "The fire lord".Sokka,är en karaktär som har ett sinne för humor och är en kött-älskare.Sokka är också känd för sin bumerang och ett svärd.

Jag frågade Jackson om hans roll i "The last Airbender" och hur han förbereder sig,både psykiskt och fysiskt för rollen.Han svarade,

"Jag har tränat olika typer av Kunf Fu sen December,och jag älskar det! Det kopplar samman kroppen och hjärnan på ett sätt jag inte tidigare upplevt...Jag kan döda på 3 meters avstånd med ett spjut!"

Bäst att stå en bit ifrån då...det är inte bara hans leende som kan få oss på fall!


Jag frågade honom om han har något råd för up-and-coming skådespelare,som vill bli så mångsidig i sin karriär och så lugn som Jackson är.Han svarade,

"Uppskatta allt som universum lagt upp framför dina fötter,ta fem minuter för dig själv och tänk på allt du har att vara tacksam för..det är bra för både kropp och själv ;). Och varje gång du känner dig nere eller förtivlad,fake-a ett leende och efter nån minut kommer du att skratta åt hur löjligt det du är förtvivlad över egentligen är!" 


Jackson la till för sina fans:

"Jag vill tacka varenda en av er för att ni finns.Utan er skulle skådespeleriet vara som en tom teater.All kärlek och respekt till er"






Av twilightsaga - 8 april 2009 08:28

Hejhej!
Sovit gott? :)

Själv har man sovit runt 2 timmar,bara vridit mig fram och tillbaka och tänkt över allt som hänt under dagen,somnar kanske på bion idag :P


Iallafall,här kommer en bild från Forks High,eller rättare sagt "David Thompson Secondary School"


Dom håller på att bygga upp cafeterian nu,kolla längst bak,det är "The Cullen table",det kända runda bordet ;)


Kram//Christina<33



Av twilightsaga - 8 april 2009 07:31

Hej Moa!
Nej det kommer inte ta längre tid eftersom dom ska spela in Volterra-scenerna i den vackra italienska staden Montepulciano,som är en stad som liknar Volterra väldigt mycket!

Kram//Christnia


Hej Mikaela!

Vi följer bloggen på bloglovin nu,så följ ni oss också nu ;)

Kram//Christina


Hej Sophia!

Tack för tipset,ibland kan jag vara så himla virrig!

Kram//Christina


Kram till er alla<33


Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards