Alla inlägg den 15 april 2009

Av twilightsaga - 15 april 2009 20:13

Dagens citat 15 april 2009

"When we hunt, we give ourselves over to our senses…govern less with our minds. Especially our sense of smell. If you were anywhere near me when I lost control that way..."-Edward Cullen

Av twilightsaga - 15 april 2009 19:51

Wager

  • Medverkande personer

Bella

Jacob

Charlie

Edward

Emmett

Rosalie

Carlisle

Alice

Jasper


Jacob väntar på att Bella ska svara på hans kärleksförklaring men hon kommer inte på något att säga.Hon försöker gå därifrån men Jacob drar tillbaka henne och säger att han nog vet hur hon känner.Han frågar om hon vill att han ska gå och då kommer hon aldrig träffa honom igen.Bella säger att hon inte vill det,och att hon saknar honom när de inte träffas,för att han är som hennes familj och hon älskar honom,men hon är inte kär i honom.

Jacob är nöjd med det svaret och säger att då kommer han stanna kvar.Bella känner sig obekväm,när Jacob rör henne eller smeker hennes armar.Hon ber honom att uppföra sig men han säger att hon får ta honom som han är eller inte alls,han säger att Edward inte är hennes hela liv och att Edward inte är hennes enda val.Han tar hennes haka hårt i sin hand och säger att han inte kommer sluta slåss för henne tills hennes hjärta stannar.Bella säger att hennes tid börjar rinna ut vilket gör honom mer seriös,han säger att han bara kommer slåss hårdare då.Han kysser henne aggresivt och Bella försöker putta bort honom,utan framgång. 

Efter att hon inser att slåss tillbaka är onödigt står hon bara där,tills han tillslut slutar.Han drar sig tillbaka och ler,stänger sina ögon och sen säger han att han är klar,slår hon honom så hårt hon kan i ansiktet men hon skadar sin hand ordentligt.Jacob försöker trösta henne men hon skriker åt honom att dra,hon ska lämna La Push direkt. 

Jacob är fortfarande lugn,erbjuder henne att han kan köra henne hem.Hon säger att hon inte vill för Alice kommer se henne och säger till Edward att hämta upp henne.Jacob insisterar att få köra henne och hon accepterar det tillslut.

Under hela resan tillbaka,frustrerar Jacob Bella med att säga att kyssen var perfekt,men hon säger att den inte ändrade hennes tankar ett dugg.Även fast att Bella försöker övertyga honom hur många gånger som helst att hon inte kommer kunna vara lycklig utan Edward,säger Jacob att hon ska tänka på det.

Bella blir överraskad när Jacob kör henne till Charlie och inte till Edward,där Carlisle hade kunnat kolla på hennes hand.Jacob säger att han kan köra henne till sjukhuset.När de kommer fram ber Bella Jacob att åka därifrån.Men självklart,han ska följa henne in,där Charlie frågar vad som hänt.

Jacob förklarar vad som hände men Charlie blir inte sur.Detta irriterar Bella.Hon går och tar lite is för sin hand och hon ringer Edward som hon berättar vad som hände för.Edward kör onormalt snabbt till Charlie och Bellas hus och Charlie säger att Jacob borde åka,om han vill behålla sin arm.Men Jacob vill stanna,helt lugn.När Edward kommer dit är han jätteorolig för Bellas hand.Han undersöker den och tror att den är bruten.Han tänker konfrontera Jacob men Charlie går emellan,vill inte ha ett bråk. 

Edward tänker ta med Bella ut i bilen och köra till Carlisle.Men Jacob följer efter dom.Efter att Edward hjälpt Bella in i Volvon,vänder han sig mot Jacob,han verkar lugnt,men ändå seriös.Han säger att han inte heller tar Bella förgivet och han kommer slåss för henne,hårdare och mer än Jacob.Bella säger inget till Jacob,inget om hans leende eller hans "hoppas handen blir bättre". 

När de kommer hem till Cullenhuset,kör Edward in i garaget där Bella ser Rosalie och Emmett,jobbandes på jeepen.Emmett ser Bellas hand och frågar henne om den,han får ett skrattanfall när hon berättar att hon slått en varulv.Rosalie får hans skratt att avbrytas när hon säger att Jasper kommer vinna "vadet".När Bella senare frågar Edward om "vadet" säger han att Jasper och Emmett slår vad om hur bra Bella kommer ta sitt första år som vampyr,hur många hon kommer döda,men inte med vilja.

Edward säger att Jasper sätter högt,han skulle känna sig bättre om det inte bara var han som hade det jobbigt med dieten.

Carlisle tar hand om Bellas hand.Hon behöver bara bära en skena,om hon tar det lugnt.Men hon kan inte tänka på något annat än det där vadet.Skulle hon verkligen blir så hemsk?Hon tänker på sig själv som nyfödd.Hon hoppas att hon är vacker,men oroar sig över hur hon kommer bete sig och om hon kommer vara vild och okontrollbar.

Hon tröstar sig med att Edward säger att hon kommer sköta sig underbart,hon litar på honom när han säger att han kommer hjälpa och skydda henne.Hon undrar om hon kommer vilja ha samma saker som hon vill nu,som människa. Hon undrar om det finns en möjlighet om det finns en mänsklig erfarenhet som hon inte vill missa,men som hon vill att hon och Edward ska uppleva tillsammans...


Citat:

"You decide, Bella.  You can have me the way I am – bad behavior included – or not at all"

-Jacob Black


"I hate you Jacob Black"-Bella Swan

"That’s good.  Hate is a passionate emotion"-Jacob Black


"I’m not going to kill you now, because it would upset Bella"

-Edward Cullen 


"And if you ever kiss her again, I will break your jaw for her"

-Edward Cullen


"I punched a werewolf in the face"

-Bella Swan


Av twilightsaga - 15 april 2009 07:55

Skulle verkligen vilja ha med denna låten i typ Eclipse,nått som man ser från Jacobs perspektiv,den är väldigt Jacob enligt mig.


Vad tycker du?


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 15 april 2009 06:53

Hejhej!
Det ser ut som att casten har det skojigt i Vancouver.

Här är en bild på Kristen,en på Bronson Pelletier och en på Chaske Spencer ;)


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 15 april 2009 06:52

Av twilightsaga - 15 april 2009 06:50

Ja?
Det ska vi väl hoppas,det sägs såhär:

Officiellt har det inte sagts något om ifall Breaking Dawn kommer bli film. Fastän vi alla tveklöst velat se den få liv, tar Twilight Examiner en titt på några av de svårigheter som kan uppstå i samband med inspelningen (varning: spoilers framöver)


Vi vet att Summit Entertainment har Twilight Saga: Breaking Dawn som en "valbar egendom", som i grund och botten betyder att de själva får välja om de vill göra filmen eller inte - och de har inte bestämts vid denna tidpunkt.

Vi vet också att Robert Pattinson hördes säga på den röda mattan under Oscars galan, nu i mars att Breaking Dawn skulle verkligen filmas - citat: "och Breaking Dawn's kommer spelas in någon gång också, så yeah ... ").

Ryktet undras det också runt karaktären Renesmee och att det är omöjligt att tillsätta en baby med en full uppsättning med tänder som fortsätter att växa i snabb och oförklarligt hastighet, att hon pratar (när hon väl gör det) som en mogen, gammal och vis vuxen, och som kan göra spektakulära saker fysiskt (som till exempel hoppa 2,5 meter upp i luften för att fånga en snöflinga).

En annan fråga är: Att filmen skulle vara för lång för att riktigt fånga andemeningen i boken.
Och så är det frågan om huruvida det skulle vara 15 eller 18 års gräns på filmen (spoilers)  

    
När hon föder, sliter Edward upp Bellas mage med sina tänder för att få ut barnet.

 Det är en blodig och hemsk förlossning. Och vad gör den lilla parveln när hon kom ut?
Sänker sina halv-vampyr tänder i sin mors bröst, gör hon.
Det som följer är en lika blodig och fruktansvärd omvandling av tonårs-hjältinna till en vampyr.
Hur något av förlossningsscenen blir magiskt förvandlas till en under 15års-gräns inte trovärdigt.


Tack http://sagathetwilight.blogg.se/ för översättningen!


Kram//Christina<33


Av twilightsaga - 15 april 2009 06:49

Hejhej!
Ni känner kanske till Heidi och Spencer-Hollywoods searc-for-attention par?

Ja dom syns ju överallt,inte konstigt-Dom gör så att dom syns överallt!


Men iaf,nu har dom sagt att dom gillar Twilight men (not so) smarta Spencer har uttryck sig på ett,hmm...speciellt sätt

"If Speidi are like angels who are killing vampires, I’m down,vampires are too demonic for me… I would rather be the big Speidi monster that would come eat the werewolves and the vampires"


Får jag lov att slå litegrann på världens dummaste blondiner?xD


kram//Christina<33

Av twilightsaga - 15 april 2009 06:37

Hej Emelie!
Att Dakota skulle spela både Jane och Alec,hmm...vet inte,skulle vara rätt spännande!

Ska försöka kolla upp d;)


Kram//Christina<3

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards