Alla inlägg den 21 april 2009

Av twilightsaga - 21 april 2009 06:53

Hej!
Här kommer ett uttalande av Harry Potters Emma Watson!

Översatt av mig


"Själklart känner jag Rob" förklarade hon. "Jag är helt ställd över spänningen och allt stim runt Twilight,jag är väldigt glad för Rob för att den blivit så framgångsrik."

Och även fast att RPattz är rädd för de skrikande fansen,så vänjer han sig,Emma säger att hon vet att han nån dag kommer bli lika känd som Beatles!

"Självklart vet jag det,han är oerhörrt snygg!!" säger hon med ett leende och fortsätter, "Han är en mycket mycket snygg man,så jag är inte överraskad."


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 21 april 2009 06:51

Hejhej!
Här kommer vilka frågor ET frågade på NMs set!



Ex:

  • Kommer där vara ändringar från boken till filmen?
  • Vem gör sina egna stunts?
  • Hur har Robert Pattinsons liv förändrats?

Och mkt mkt mer!


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 21 april 2009 06:50

ROB ROB ROB<3

We can't get enough!


Så här får ni 8 sekunder mumsig Robert Pattinson som pratar snabbt om new moon.Detta är en liten teaser för ETs exklusiva klipp senare i veckan.


Kram//Christina<33

Av twilightsaga - 21 april 2009 06:49

Hejhej!
Vill du följa Jamie a.k.a Caius på Twitter?
Kika in här: http://twitter.com/Jamiebower


Kram//Christina

Av twilightsaga - 21 april 2009 06:19

Hejhej!
Här kommer en artikel med 10 scener som inte kan bli utklippta från filmen. Jag har översätt så länka hit vid kopiering.


Lyssna här Summit!
Snälla missförstå inte detta,vi vill inte hamna på nån blacklist.Men precis som du,vill vi att varje del av "New Moon" ska vara med i filmen.Vi vill inte missa en minut av det goda.Men om vi tvingas välja scener som måste vara med-du vet om nån hotade oss med nått vasst mot hjärtat,så väljer vi dessa scenerna vi absolut tycker ska inkluderas i filmen. 


Bella’s blodiga födelsedagsfest
Stephenie Meyer vet hur man börjar en berättelse med en smäll,eller crash,med blodpölar och glasbitar,söndriga presenter...och en himla massa okontrollerade vampyrlust.Det är en väldigt olycklig födelsedag mixad med uppbyggnad av Bellas framtida problem hon inte än känner till.Plus,vi får veta Edwards bakgrundshistoria av Carlisle.


Edward säger adjö
Denna behöver inte mycket förklaring.Det är väldigt krossande och sidorna är böckerna är fyllda med torkade tårar.Men,detta behövs såklart göras om lite i filmen.Borde Bella gå vilse i skogen? Borde hon springa efter Edward? Tycker ni att det funkar som det är?


Bella och Jacobs återföreing
För er som inte är Twi-hards,kan detta verka oviktigt till skillnad från de stora händelserna i boken.Men detta är ögonblicket när Bella och blivande varulven Jacob träffas igen efter åtta månader.Ögonkontakten,allt de har att prata om.Bella märker att han har växt oehört mycket och gnistan av vänskap kommer tillbaka.


Laurent i skogen
Denna scenen är viktigt för många anledningar.Vi lär oss att eldiga vampyren Victoria planerar att hämna sin partners död och förvandla Bella till kvällsmat,men inte efter att ha torterat henne.Vi får också veta att Laurent inte hållt sig till den vegetariska livsstilen och Bella ser mumsig ut för honom.Vi får nu höra Edward i Bellas huvud igen och vår teori om varulvar blir också bekräftad.


Bellas klipphoppning
Av alla livshotande saker Bella gör i "New Moon",så är denna den mest ~over the top~.Hon är i princip fiskmat när Jacob hittar henne,och även om hon inte inser det just då så är hon bete för Victoria.Kommer Kristen Stewart klara av denna scenen med expertis? Hur kan hon inte?Det bygger upp spänning med Jacob och Victoria.Utan denna scenen hade vi inte haft den nästa scenen vi ska berätta om.


Jacob och Bellas nära-kyss erfarenhet
Vi ursäkter till alla Team Jacob fans.Vi vet att det måste göra ont i hjärtat att läsa detta.Bella och Jacob är så nära,men i slutet är Bella en ~vampyrkvinna~.Plus,detta är en jättestort vändning i berättelsen.Det var itne Bellas fel.Hur kunde hon veta att Alice sett en vision där Bella drunknar?Och hur kunde hon veta att Jacob skulle svara i telefonen när det var Edward och inte Carlisle som han sa?Ja,hon såg ju "Romeo and Juliet" typ tusen gånger.Det kan ha gett henne en hint om vad som komma skall.


Bella och Alice race mot tiden
Skulle Volturi döda Edward? Skulle Edward döda sig själv? Dessa sakerna kan vi fråga oss när Bella och Alice reser till Italien,stjäl en porsche,charmerar polisen och kör nästan ihjäl turister för att rädda Edward.Detta är helt klart den mest spända scenen i filmen.Och det blir bara värre...Bella måste övertyga Edward om att han inte är död,eller han är rättare sagt odöd.Om detta blir rätt gjort,kommer Bella springa genom ett fyrkantigt torg mellan folk klädda i capes och vampyrtänder,inte bara göra dig mer spänd,det kan bli faktiskt...roligt.


Bella möter Jane
Vi välkomnar en gammadags,blodälskande sadistisk vampyr (här på FEARnet) Vi kan inte hjälpa att älska Volturi,för allt med dom-från den gammla Caius med hud som papper till de cape-bärande vakterna-det är bara så vampyrigt och traditionellt.Men den bästa i klanen är utan tvivel Jane.Med ett ögonkast kan hon sätta okontrollbar rädsla i allas hjärtan.Hon ler,hon torterar(Alla utom Bella då):Men kan Dakota fanning nå upp till hennes sadistiska tendenser? Jaa kanske.


Volturi får "Kvällsmat" (Turisterna från Volturi)
Bella,Edward och Alice lyckas visst komma undan från Volturi men några av turisterna har inte sån tur.Vi vill inte se när de äter men ljudet av deras skrik räcker länge.


Cullens bestämmer sig för att de vill förvandla Bella
Efter att ha röstat om det,får Bella se att hon kommer få killen och familjen för alltid.Och vilken flicka vill inte bli vampyr när hon växer upp?


Det känns så mycket bättre nu när vi har sagt allt detta.Har vi gjort "New Moon" stolt? Vi tror det.


Källa: www.fearnet.com


Kram//Christina<33

Presentation

Omröstning

Kommer du att läsa mytwilight.bloggagratis.se nu istället?
 Ja självklart!
 Jag tror det
 Vet inte...
 Tror inte det
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards